E-Logistics

Speksnijder Transport Bodegraven B.V. staat vooraan als het op automatisering van de logistieke stromen aankomt.

Automatische orderverwerking

Via eenvoudige Excel-bestanden kunnen onze klanten hun orders aanleveren. Deze bestanden worden automatisch in ons Transport Management Systeem (TMS) van Ixolution verwerkt. Op deze laagdrempelige manier kunnen ook wijzigingen eenvoudig worden doorgevoerd.

Hierdoor gaan kwaliteit en efficientie omhoog!

Efficiënt plannen

Het in het TMS geïntegreerde grafisch planboard zorgt ervoor dat onze planners de vele duizenden zendingen op een efficiënte manier kunnen verwerken. Communicatie tussen planning en voertuigen gebeurt via de ingebouwde boordcomputer (ATX). Op elk moment is zichtbaar waar alle voertuigen zich bevinden en de planning wordt automatisch bijgewerkt op het moment dat een chauffeur een aflevering via de ATX gereed meldt. Ook wordt dan retour genomen emballage automatisch in ons systeem verwerkt.

Dankzij deze systemen zijn wij in staat een snelle en complete service te bieden compleet met retouremballageregistratie en korte aanlevertijden.

Temperatuurregistratie

Ook belangrijk: al onze koel- en vriesopleggers zijn uitgerust met temperatuurregistratie, die direct in contact staat met onze planning, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

 

 

 

Boordcomputer Speksnijder Transport