Koel- en Vriesdistributie

Vanuit ons moderne pand met een groot aantal los- en laaddocks, centraal gelegen langs de A12 bieden wij dagelijks 24-uurs distributie van koel- en vriesproducten. In combinatie met onze expertise stelt ons dat in staat om op elk tijdstip, in elke plaats en in elke gewenste hoeveelheid aan distributiecentra, groothandels en winkels te leveren volgens ISO- en HACCP-regels.

Ons moderne wagenpark is uitgerust met de modernste boordcomputers. Hierdoor
staan chauffeur en auto in direct contact met de planning. Dankzij deze moderne communicatiemiddelen zijn wij in staat een snelle en klantgerichte service te bieden naar onze klanten toe, op het gebied van retouremballage registratie en korte aflevertijden.

Onze koel- en vriesopleggers zijn uitgerust met temperatuurregistratie, die direct in contact staat met onze planning. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Wij hechten grote waarde aan ons personeelsbeleid. Wij hebben dan ook alleen vakbekwame en eigen chauffeurs in vaste dienst. Binnen Speksnijder Transport hebben wij mogelijkheden om chauffeurs zelf intern op te leiden. Tevens worden al onze medewerkers in het kader van vakbekwaamheid jaarlijks bijgeschoold.

Voor verdere informatie betreffende opleiding binnen Speksnijder verwijzen wij u naar de pagina opleiding.

 

Warehouse Loods