Wie zijn wij?


Speksnijder Transport Bodegraven is een dynamisch distributiebedrijf met een jong management. Ons nieuwe pand is gevestigd aan snelweg A12 en het leveren van hoogwaardige dienstverlening in de transportsector geeft ons bestaansrecht. Wij hechten grote waarde aan gemotiveerde en betrokken medewerkers. Wij investeren dan ook in onze medewerkers door opleidingen en trainingen.

Verleden
In 1933 begon de heer Dirk Speksnijder met het vervoeren van melk. Dit vormde de basis van ons bedrijf dat zou uitgroeien tot de moderne onderneming van vandaag. In 1984 is Speksnijder Transport verhuisd naar Bodegraven en daar is het bedrijf gegroeid tot een landelijk gespecialiseerde levensmiddelenvervoerder.

Heden en Toekomst
In 2004 heeft Speksnijder Transport een nieuw koeldistributiecentrum gebouwd langs de A12 te Bodegraven. Met deze nieuwe faciliteit weet Speksnijder Transport goed in te spelen op de behoeften van haar klanten.

In augustus 2009 hebben wij een vrieshal, een koelcel, een fustcel en extra cross-dock ruimte gerealiseerd om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten. Momenteel beschikken wij over 27 docks om onze crossdock operatie goed te kunnen uitvoeren.

Met ruim 78 trekkers, 88 opleggers en 190 medewerkers staan wij iedere dag voor onze klanten klaar.


Klantgerichtheid geeft ons bestaansrecht!

 

Pand Speksnijder Transport